loading...
دانلود فیلم های لو رفته
توجه

سلام خدمت بازدید کنندگان عزیز من چند وقتی بود که وبلاگم رو به دلیل نبود اینترنت و مشکلات درس و ... بروز نکردم که تازه متوجه شدم دامنه ایی که به وبلاگ اتصال کرده بودم مشکل داشته و به خاطر همین بازدید آمده پایین که با حذف دامنه قبلی مشکل رفع شد به زودی دامنهirبه وبلاگ اتصال میدم قولشم میدم برای عید که شایدم وبلاگ رو بردم رو هاست و کلا یه چیز خوب رو در اختیار شما قرار میدم با تشکر


92/12/14

پیام مدیر

جهت بهبود کیفیت مطالب سایت


در سایت عضو شوید و درخبرنامه عضو شوید  و به دوستان خود خبر دهید


به علت بروز بودن سایت تمامی صفحات و ادامه مطلب را بخوانید








ش بازدید : 92 شنبه 16 آذر 1392 نظرات (0)

برای مشاهده یک آموزش در مورد استفاده از این فایل، به لینک زیر مراجعه نمایید:
آموزش نمایش تاریخ هجری شمسی با استفاده از PHP در صفحات وب

http://jdf.scr.ir/download/
به طور خلاصه، اگر اين فايل را include کنيد، مثل تابع date در پي.اچ.پي، به تاريخ شمسي (جلالي) دسترسي داريد، فقط از اين به بعد مثلاً به جاي

 



ش بازدید : 218 شنبه 16 آذر 1392 نظرات (0)

اگر یک طراح وب به زبان PHP باشید، مطمئناً نیاز دارید که تاریخ هجری شمسی را در صفحات مختلف به نمایش بگذارید.

می‌دانید که در PHP تابعی به نام date داریم که تاریخ میلادی را به راحتی به نمایش می‌گذارد، اما برای تاریخ شمسی چه کار باید کرد؟

دوستانمان در سایت IranPHP آن تابع را به تاریخ جلالی تبدیل کرده‌اند و آن را در قالب فایلی به نام jdf.php ارائه کرده‌اند.

برای نمایش تاریخ شمسی فقط کافی‌ست آن فایل را به صفحه خود ایمپورت کنید و با استفاده از تابع jdate نام روز و تاریخ را به شمسی نمایش دهید.

ش بازدید : 75 پنجشنبه 14 آذر 1392 نظرات (0)

در این مقاله سعی شده است اکثر عواملی که در الگوریتم گوگل برای تعیین رنکینگ و رتبه سایت‌ها به کار می‌رود معرفی شوند و میزان اهمیت آن‌ها از بُعد سئو مورد بررسی قرار گیرد.

http://img.aftab.cc/news/90/google_pagerank.jpg

استفاده از کلمات کلیدی در برچسب Title صفحه

میزان اهمیت: ۴.۹ از ۵

می‌توان گفت که یکی از مهم‌ترین عوامل درون صفحه‌ای که در بهینه‌سازی صفحات برای موتورهای جستجوگر نقش کلیدی را بازی می‌کند، انتخاب عنوان مناسب برای صفحه است. قرار دادن کلمه کلیدی مورد نظر درون برچسب Title صفحات وب نه تنها باعث افزایش رتبه شما برای آن واژه شده، بلکه میزان CTR را افزایش می‌دهد. (کلمات کلیدی موجود در Title، در صفحه تنایج جستجوی گوگل بصورت Bold نمایش داده می‌شود و این باعث افزایش CTR می‌شود و تعداد کلیک‌ها بر روی صفحه وب شما افزایش پیدا می‌کند) بهینه‌سازی عنوان صفحات وب کمترین کاری است که شما می‌توانید برای بهبود وضعیت سئو سایت خود انجام دهید. در برخی موارد جابه‌جایی کلمات در Title تأثیر بسیار زیادی در افزایش رنکینگ صفحه برای کلمه کلیدی مورد خواهد داشت.

ش بازدید : 74 پنجشنبه 14 آذر 1392 نظرات (0)

یکی از دغدغه‌های کسانی که وب‌سایت یا وبلاگی دارند، بحث « فرم » است. البته اگر برنامه‌نویس باشند و حال و حوصله داشته باشند، ساخت فرم‌ها کار چندان مشکلی نیست.

اما اگر یکی از فاکتورهای بالا موجود نباشد، تهیه یک فرم آنلاین و جمع‌آوری اطلاعات از کاربران، چندان ساده نیست.

قبلاً در مورد ساخت «فرم ارتباط با ما» مطالبی نوشته‌ایم، اما این بار مثل همیشه تفألی به گوگل می‌زنیم! گوگلی که در همه‌ی زمینه‌ها شما را یاری می‌کند.

در مورد بخش Google Docs نیز بارها مطلب نوشته‌ایم، اما قابلیتی که به نظر می‌رسد گوگل به تازگی به این بخش افزوده است، امکان ایجاد فرم (Form) آنلاین است!

فرق این نوع فرم با فرم‌های دیگر تحت وب این است که شما اولاً بر روی اطلاعات جمع‌آوری شده کنترل بسیاری دارید، ثانیاً می‌توانید از این فرم برای کارهای بسیاری مثلاً به عنوان یک آزمون آنلاین استفاده نمایید! یعنی می‌توانید سؤالات مختلفی، مثل چند گزینه‌ای، تشریحی، چک‌باکسی و ... را از کاربر بپرسید و نتایج آزمون را به عنوان یک فایل Spread Sheet (همان فایل اکسل) مشاهده نمایید.

ش بازدید : 60 پنجشنبه 14 آذر 1392 نظرات (0)

مقالات زیادی در زمینه روشهای بالا بردن رتبه سایت در موتورهای جستو نوشته شده است. اما شاید بد نباشد که اینبار نگاهی داشته باشیم به روشهائی که از کاهش رتبه سایت ما در موتورهای جستجو و بخصوص گوگل جلوگیری می‌کند.
همانطور که می‌دانید، سیستم رتبه بندی گوگل در دوره‌های زمانی خاصی مجددا سایتهای موجود را رتبه‌بندی می‌کند و سایتهای زیادی در این میان با کاهش رتبه مواجه می‌شوند. در این مقاله سعی خواهم کرد که بر روی روشهای جلوگیری از این کاهش رتبه صخبت کنم.

ش بازدید : 51 پنجشنبه 14 آذر 1392 نظرات (0)

چند سالي است که با مطرح شدن يونيکد Unicode سايتهايي به زبانهاي غير از انگليسي زياد شده و در همين راستا ايرانيان عزيز هم عقب نشسته و شروع به ساختن سايتهاي فارسي کرده که جا دارد همين جا از همه کساني که براي ايران و ايراني زحمت ميکشند تشکر و قدرداني کنم. شما هم با استفاده از اين تکنيک ميتوانيد حروف فارسي را در وب بکاربريد بدون آنکه بيننده سايت شما نيازي به نصب فونت جديد در سيستم خود داشته باشد، البته ميتوانيد هر نوع فونت به غير از آنهايي که استاندارد ويندوز هستند را بکار بريد ولي همان فونت را بايد در اولين صفحه سايت قرار دهيد تا کاربر آنرا دانلود کرده و نصب کند تا متنهاي سايت شما را بتواند به درستي مشاهده کند ، اينرا در نظر داشته باشيد که براي همه خوشايند نيست اينکار و اين موضوع شايد باعث از دست دادن بيننده شود که يک نمره منفي براي وب سايت به حساب مي آيد.

خب دوستان براي راه اندازي يک وب سايت فارسي ابتدا بايد سيستم عاملي داشته باشيد که فارسي ساز داشته باشد و يا مانند ويندوز XP, 2000 سازگار با زبان فارسي باشد تا توانايي تايپ فارسي را داشته باشيد، در ضمن بهتر است که از برنامه هايي نظيرMS Word يا FrontPage   از مجموعه آفيس مايکروسافت  استفاده کنيد چون ميتوانيد مستقيم فارسي بنويسيد و آنرا بصورت فايلhtml  ذخيره کنيد. با هر برنامه اي که راحت هستيد ، متن را وارد کنيد و سپس به سورس source صفحه برويد و تگ زير را در قسمتHead  وارد کنيد، 

 

ش بازدید : 75 پنجشنبه 14 آذر 1392 نظرات (0)

در اين آموزش قصد دارم شما را با نحوه ساختن وبلاگ در يکي از بزرگ‌ترين سايت‌هايي که خدمات وبلاگ را ارائه مي‌دهند آشنا کنم. سرویس‌های مختفی مثل Persianblog.ir ، blogger.com ، mihanblog.com و ... وجود دارند، اما ما بلاگفا را به دلیل امنیت، ساده‌تر بودن دامنه و مهم‌ترازهمه، بالاتر بودن رتبه آن نسبت به دیگر سایت‌ها، ترجیح می‌دهیم.

براي ساخت وبلاگ، مراحلي را که در اين آموزش گفته شده است به ترتيب انجام دهيد:
- ابتدا وارد سايت بلاگفا شويد . اگر آدرس آن را نمي‌دانيد از طريق لينک زير اين کار را انجام دهيد:

www.Blogfa.com



- پس از وارد شدن به سايت بلاگفا همان گونه که ملاحظه مي کنيد اين سايت توضيحاتي را در مورد خدماتي که اين سرويس دهنده در اختيار شما قرار مي‌دهد شرح داده که اگر براي اولين بار است که از اين سرويس استفاده مي‌کنيد خواندن اين توضيحات به شما توصيه مي‌شود.

ش بازدید : 87 پنجشنبه 14 آذر 1392 نظرات (0)

نوعي از مقداردهي رنگ‌ها، استفاده از کد هگز رنگها است. اين کد تشکيل شده از 6 کاراکتر که هر کدام از آنها مي تواند يکي از مقادير زير باشد:

0,1,2,3,4,5,6,7,8,9,A,B,C,D,E,F

که اين شش کاراکتر بهمراه علامت # مي آيند، بدين شکل: #FF0099

اين مقدار نمايانگر سه رنگ قرمز (Red) سبز (Green) و آبي (Blue) مي باشد که اصطلاحاً به آنها RGB مي گويند. اگر هگز يک رنگ را FF0099 در نظر بگيريم، FF مقدار ترکيبي رنگ قرمز، 00 مقدار ترکيبي رنگ سبز و 99 مقدار رنگ آبي را نشان مي دهد که 00 کمرنگ ترين و FF پر رنگ ترين حالت را نمايش مي دهند. بطور مثال FF0000 کاملاً رنگ قرمز را نشان مي دهد.

با ترکيب اين 16 کاراکتر مي توانيد 16.7 ميليون رنگ بسازيد. اما فقط 256 رنگ هست که سازگار با کليه سيستمهاي عامل و مرورگرها است يعني رنگهاي غير از آنها در سيستمهاي مختلف با هم فرق دارند. به جدول زير دقت کنيد فقط رنگهاي سازگار از ترکيب 00,33,66,99,CC,FF تشکيل شده اند که به آنها palette-safe colors   مي گويند.

درباره ما
در این سایت شما میتوانید برنامه های مورد علاقه خودتون رو پیدا کنید و اگر هم نبود در خواست بدید تا براتون قرار بدیم ، ترفند کامپیوتر،بازی،دانلود برنامه،و...
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 75
  • کل نظرات : 11
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 20
  • آی پی امروز : 14
  • آی پی دیروز : 27
  • بازدید امروز : 46
  • باردید دیروز : 46
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 285
  • بازدید ماه : 1,641
  • بازدید سال : 8,134
  • بازدید کلی : 110,187